FB FB FB
НАЧАЛО НОВИНИ ВИДЕО МУЗИКА СНИМКИ ЗА НАС КОНТАКТИ
   

НОВИНИ

 

МУЗИКА

Page 1 of 13        1    2    Next

Светоглас в Москва

2018-11-26

На 29.11.2018 година, в залата на Църковния събор на Патриаршеския храм "Христос Спасител" в град Москва, ще се проведе голям възспоменателен концерт за легендата на българската популярна музика - Бисер Киров. Квартет "Светоглас" - Българската полифония ще учасват в него, заедно с големите имена на руската музика - народната артистка Александра Пахмутова, народния артест Филип Киркоров, народния артист Бедрос Киркоров, народния артист Лев Лещенко, народния артист Александър Морозов и много други.


Концерт в Крест - Франция

2018-08-22

На 22 август 2018 г. квартет Светлоглас изнесе голям концерт в църквата в град Крест, Франция. Той е беше част от фестивала Musique Sacree. Под ентусиазираните аплодисменти на френската публика, певците показаха красотата на древната българска православна и фолклорна музика.


Концерт в Стокхолм – Швеция

2018-06-08

"Музикалните съкровища на църковната и фолклорната музика на България" - под това заглавие премина концерта на квартет "Светоглас" в рамките на Early music festival Stockholm - Швеция. Българската полифония звуча в архаичната атмосфера на старинната финландска църква в старата част на Стокхолм.


Page 1 of 13        1    2    Next

ГРУПАТА

 

 
 
Design by VectorTwin© Studio